És evident que al PP de Felanitx mai li ha interessat solucionar la problemàtica de l’Hospici de Felanitx.

Abans de les eleccions del 2011 el govern anterior va convocar una reunió a la Casa de Cultura per tal de parlar del tema amb tots els felanitxers. Allà ja ens varen vendre que hi havia tres empreses interessades en gestionar l’Hospici i que també es farien càrrec de la reforma.

Passades les eleccions ens varen explicar que el Govern de Ciutat, que era dels seus, redactaria un projecte i que posteriorment posaria fil a l’agulla per tal de començar a fer obres a la planta baixa per a un Centre de Dia.

Posteriorment ens varen dir que hi havia un parell d’empreses molt interessades amb la rehabilitació de l’edifici i la posterior gestió. Això sí, ja no tornaria ser mai més una residència.

De totes aquestes afirmacions, cap s’ha fet realitat. Com sempre el PP ven fum. Ens fa creure que ben prest es resoldran els problemes però passen els mesos, passen els anys… i res de res.

Com exemple tenim l’aigua del Port, fa anys que ens diuen que prest arribarà… i segueixen passant els mesos i els anys i seguim sense tenir aigua potable.

Però un fet que crida molt l’atenció i amb el que es veu clarament que al PP no l’interessa arreglar l’Hospici, és en el pressupost del 2013. Hi havia una partida de 160.000€ per invertir i aquesta partida no s’ha executat. Ara, abans d’acabar l’any, els han de gastar i per tant part d’aquests doblers aniran al sac buit de la Mancomunitat, uns altres serviran per tancar un solar darrera el Parc Municipal, uns altres els destinaran a redactar projectes en l’àrea de cultura, per adquirir una vehicle per l’Ajuntament, per posar faroles, etc.

Nosaltres creim que si s’hagués fet una bona gestió aquests doblers s’haguessin pogut invertir a l’Hospici, però ells no són allà per gestionar!

Estam segurs que al PP l’interessa molt la gent major ja que sabem que els seus membres van a dinars, berenars i els hi regalen coques de verdura. Però a part d’omplir-se les panxes també estaria bé que mirassin pel futur de la gent major o de la que pròximament ho serà i posassin fil a l’agulla amb un tema que preocupa molt als felanitxers: l’Hospici!

Bloc per Felanitx General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *